Vuono   taso 52x134, saarni

.....

1 019 €

-20% lisäetu ostoskorilla kun ostat vähintään 100€:lla. Ei koske Suomen Halvin? - tuotteita.

Kokoonpano:4 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Vain myymälöistä

Vuono senkki on ihanteellinen valinta. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 134x52 cm, se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin sävyissä, Vuono senkki sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä sopivan pienempiinkin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille ja esineille. Sen minimalistinen ja moderni muotoilu sopii monenlaisiin sisustuksiin.

Vuono senkki on saatavilla sekä valkoisena että saarnin sävyssä, jotka ovat molemmat aikaa kestäviä ja helposti yhdistettävissä eri sisustustyyleihin. Valkoinen luo raikkaan ja avaran ilmeen, kun taas saarni tuo lämpöä ja luonnollisuutta tilaan. Valitse sävy, joka sopii parhaiten omaan kotiisi.

Sen helppo asennus tekee Vuono senkistä nopean ja vaivattoman lisän kotiisi. Se tarjoaa välittömän ratkaisun säilytystarpeisiisi ja auttaa pitämään kodin järjestyksessä. Käytä sitä esimerkiksi makuuhuoneessa vaatteiden säilytykseen tai olohuoneessa lehtien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen.

Vuono senkki yhdistää laadukkaan materiaalin, tyylikkään designin ja käytännöllisyyden. Valitse Vuono senkki kotiisi ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja visuaalisesta kauneudesta päivittäin. Tilaa nyt ja tuo uusi ulottuvuus sisustukseesi helposti ja nopeasti.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus