Vuono   taso V2.16

719 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Tämä taso on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Saatavilla tyylikkäissä väreissä: valkoinen ja saarni.

Vuono taso on mitoiltaan 201x52 cm, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin tiloihin kotona. Se soveltuu täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen tarjoten kätevän ja tyylikkään säilytysratkaisun erilaisille esineille ja tarvikkeille. Laatikoiden ja hyllyjen ansiosta taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja auttaa pitämään kodin järjestyksessä.

Vuono taso on saatavilla kahdessa elegantissa värissä: valkoinen ja saarni. Valkoinen väri luo raikkaan ja avaran ilmeen, kun taas saarni tarjoaa lämpimän ja luonnollisen ulkonäön. Voit valita värioptionin, joka sopii parhaiten kotisi sisustukseen ja henkeen.

Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu tekee Vuono tasosta helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono taso sulautuu saumattomasti ympäristöönsä tarjoten samalla käytännöllistä ja tyylikästä säilytystilaa.

Vuono taso tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs design tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että ulkonäköä kotonaan. Et tarvitse kompromisseja, kun valitset Vuono tasoa säilytysratkaisuksi.

Vuono taso on käytännöllinen ja tyylikäs lisäys mihin tahansa kotiin. Laadukas MDF-materiaali, monipuolinen käyttömahdollisuus ja elegantit värioptionit tekevät siitä ihanteellisen valinnan. Tilaa Vuono taso jo tänään ja nauti sen tarjoamasta säilytysratkaisusta ja visuaalisesta kauneudesta kotona.