Vuono   taso 52x201, saarni

1 089 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä laadukas senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Sen tilavat mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tiloihin tarjoamalla runsaasti säilytystilaa kompaktissa koossa.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, tämä senkki tuo raikkautta ja luonnollista lämpöä mihin tahansa sisustukseen. Valkoinen väri antaa senkille modernin ilmeen, kun taas saarni tuo luonnonläheisyyttä ja eleganttia kontrastia.

Vuono senkin tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Tämä tekee siitä täydellisen ratkaisun olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen samalla kodin järjestyksessä ja siistinä. Vuono senkin kompakti koko varmistaa, että se mahtuu ahtaimpiinkin tiloihin menettämättä toimivuuttaan.

Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen/saarni-väritys tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään luoden harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.