Vuono   taso 52x201, saarni

949 €

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen vaihtoehdon. Valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin sävyissä, Vuono senkki sopii erinomaisesti eri sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun ahtaampiinkin tiloihin tarjoten silti runsaasti säilytystilaa. Sekä valkoinen että saarni sävyt tuovat senkkiin luonnollista kauneutta ja tekevät siitä helpon yhdistettävän monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkin tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se soveltuu täydellisesti makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Sen minimalistinen muotoilu ja luonnolliset sävyt tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko sisustuksesi moderni, skandinaavinen tai klassinen, senkki sulautuu saumattomasti ympäristöönsä ja luo viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen.

Vuono senkki on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat sekä toimivuutta että tyylikkyyttä kotonaan. Laadukas MDF-materiaali, kompakti koko ja monipuoliset väri vaihtoehdot tekevät siitä ihanteellisen säilytysratkaisun eri tiloihin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja kauniista ulkonäöstä kotona.