Vuono   taso 52x201, saarni

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on saatavilla elegantissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä kompaktin mutta tilavan, sopien monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. MDF on suosittu valinta huonekalujen valmistuksessa sen tasaisen pinnan ja kestävyyden ansiosta. Valkoinen ja saarni-väriyhdistelmä antaa senkille modernin ja luonnonläheisen ilmeen, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta. Tämä senkki on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen kodin tarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla. Sen kompakti koko ja reilut säilytystilat tekevät siitä ihanteellisen valinnan, jos kaipaat toimivaa ja tyylikästä säilytysratkaisua.

Sen minimalistinen muotoilu ja valkoinen/saarniväri tekevät Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä senkki sopii erinomaisesti moderniin, skandinaaviseen tai klassiseen sisustukseen, tuoden raikkautta ja eleganssia mihin tahansa huoneeseen. Valkoinen väri tuo tilaan valoa ja avaruutta, kun taas saarni lisää luonnollista lämpöä ja kodikkuutta.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii moneen eri tilaan ja sisustustyyliin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi. Vuono senkki – laadukas valinta, joka kestää aikaa ja käyttöä.