Vuono   taso 52x201, saarni

949 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä MDF-materiaalista valmistettu senkki tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta ja on saatavilla tyylikkäänä yhdistelmänä valkoista ja saarnia. Senkin mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä kompaktin mutta tilavan ratkaisun kaikkiin kodin säilytystarpeisiin.

Vuono senkki on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. MDF on suosittu valinta huonekaluissa sen tasaisen ja kestävän pinnan ansiosta, joka ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Valkoinen ja saarni-väritys tuo huoneeseen modernia ilmettä ja luonnollista lämpöä, tehden siitä täydellisen lisän mihin tahansa sisustustyyliin.

Senkin mitat 201x52 cm tekevät siitä sopivan monenlaisiin tiloihin. Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta. Se on ihanteellinen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikka keittiöön. Sen avulla voit helposti pitää kodin järjestyksessä ja piilottaa tavarat siististi pois näkyvistä.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hyvää hintalaatusuhdetta. Korkealaatuinen valmistus ja huolellinen viimeistely takaavat, että saat kestävän ja kauniin huonekalun kohtuuhintaan. Senkin moderni ja ajaton design varmistaa, että se säilyttää tyylikkyytensä ja toimivuutensa vuosien ajan.

Vuono senkin minimalistinen muotoilu ja tyylikäs väritys tekevät siitä monipuolisen sisustuselementin, joka sopii moneen eri sisustustyyliin. Valkoisen ja saarnin yhdistelmä luo raikkaan ja luonnollisen ilmeen, joka sulautuu saumattomasti moderniin, skandinaaviseen tai klassiseen sisustukseen. Tämä tekee Vuono senkistä täydellisen valinnan monenlaisiin koteihin ja tiloihin.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu ja valkoisen sekä saarnin yhdistelmällä viimeistelty senkki on täydellinen lisä mihin tahansa kotiin. Sen mitat 201x52 cm tarjoavat runsaasti säilytystilaa kompaktissa koossa. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.