Vuono   taso 52x134, musta

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Tämä laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu säilytyskaluste on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Sen kompakti koko, 134x52 cm, tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Musta väri tuo modernia ja eleganttia ilmettä mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on ihanteellinen valinta huonekaluihin, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan.

Vuono senkin mitat 134x52 cm tekevät siitä kompaktin, mutta tilavan säilytysratkaisun. Tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Tämä senkki sopii täydellisesti esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin järjestyksessä ja siistinä.

Musta väri antaa Vuono senkille modernin ja tyylikkään ilmeen. Musta on monipuolinen väri, joka sopii yhteen monenlaisten sisustustyylien kanssa, olipa kotisi sisustus sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen. Musta sävy tuo huoneeseen eleganttia kontrastia ja korostaa muita sisustuselementtejä.

Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Laadukas valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä loistavan valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Sen kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu ja mustalla värillä viimeistelty senkki on kompaktin kokoinen, 134x52 cm, ja sopii täydellisesti monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja tyylikkyydestä kotonasi.