Vuono   taso V2.12

899 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 2 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono taso on ihanteellinen valinta. Tämä laadukas taso on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, ja sen mitat ovat 201x52 cm. Vuono taso tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja sopii täydellisesti monenlaisiin tiloihin, tarjoten runsaasti säilytystilaa ja tyylikkyyttä.

Vuono taso on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Musta väri antaa tasolle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Voit käyttää tasoa esimerkiksi kirjojen, vaatteiden tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen lisän kotiisi.

Vuono tason musta väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Sen minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, luoden yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono taso tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono tason kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono taso on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu taso on saatavilla modernissa mustassa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono taso sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono taso jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.