Vuono   taso V2.16

719 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Maitolasi

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono taso on juuri se, mitä tarvitset. Tämä huipputason säilytyskaluste on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen. Sen mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisiin tiloihin, tarjoten runsaasti säilytystilaa ja eleganttia ilmettä.

Vuono taso on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka takaa tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen moderni musta väri tuo tyylikästä ilmettä kotiisi ja sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden, mikä tekee Vuono tasosta houkuttelevan ja käytännöllisen valinnan.

Tilavien kaappien ja käytännöllisten hyllyjen ansiosta Vuono taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se on erinomainen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Vuono taso on ihanteellinen esimerkiksi kirjojen, elektroniikan tai koriste-esineiden säilyttämiseen, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen lisän kotiisi.

Musta väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Vuono tason minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, luoden yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono taso tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono tason kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono taso on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu taso on saatavilla modernissa mustassa värissä ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono taso sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja hyllyt pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono taso jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.