Vuono   taso 52x201, musta

1 059 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 1 laatikko

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa täydellisen ratkaisun. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, tämä senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Musta väri antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen, mikä tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiin tiloihin, kuten eteiseen, makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen, tarjoten silti runsaasti säilytystilaa erilaisille tarvikkeille ja esineille.

Musta väri luo Vuono senkille modernin ja elegantin ulkonäön. Se korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja tuo samalla kontrastia ja tyylikkyyttä ympäristöönsä. Musta sävy tekee senkistä ajattoman ja helpon yhdistettävän monenlaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten nykyaikainen, skandinaavinen tai industriaalinen sisustus.

Vuono senkki tarjoaa monipuolisen säilytysratkaisun tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja tarjoaa samalla mahdollisuuden säilyttää esimerkiksi kirjoja, vaatteita tai muita tarvikkeita helposti saatavilla.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Musta väri ja laadukas MDF-materiaali tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja elegantista ulkonäöstä kotona.