Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Polyrottinkikalusteet Dallas sohvapöytä 110x70cm

Dallas sohvapöytä

Tasokas Dallas sohvapöytä kesänvieton paraatipaikalla.

Vuoden lämpimimmästä vuodenajasta on ihanaa nautiskella omalla terassilla tai puutarhassa. Laadukkaat puutarhakalusteet luovat erinomaiset puitteet rentoutumiselle raikkaassa ulkoilmassa. Tilavan Dallas sohvapöydän ääreen mahtuu istuskelemaan useampikin kesänviettäjä. Perinteisen rottinkipöydän näköisen ulkopöydän värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen, ja sohvapöytä istuu monenlaiseen mökki- ja kotipihan maisemaan. Eloisan värinen ja moniulotteisen näköinen punos on tyylikäs yksityiskohta ulkokalusteiden ulkomuodossa.

Dallas-sarjan sohvapöytä täydentää saman sarjan tuotteita, mutta toimii myös yksinään muiden sohvien kanssa. Sohvapöydän erikoisuus on sen käännettävä kansi, joka on toiselta puolelta musta ja toiselta puolelta karhean kivimäinen.

Pöydän runko on erittäin vahvaa alumiinia, joka on verhoiltu todella paljon aitoa rottinkia muistuttavalla paksulla polyrottinkipunoksella. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Täydennä sohvakalustoasi Dallas nojatuoleilla ja 3-istuttava sohva. Saatavilla myös kokonainen sohvaryhmä, joka on tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus. Sohvaryhmään kuuluu kaksi nojatuolia, 3-istuttava sohva ja sohvapöytä.

  • Leveys: 70 cm
  • Korkeus: 41 cm
  • Syvyys: 110 cm
  • Tuotenumero: 163867