Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Polyrottinkikalusteet Mode Musta u-kulmasohva

Mode Musta u-kulmasohva

Kesänviettoa tyylillä modernilla Mode-sohvalla!

Tämän sohvan kohdalla ei tarvitse valita hienon ulkomuodon ja hyvän istuinmukavuuden välillä, vaan saat ne molemmat samassa paketissa. Laadukkaalle ja ruhtinaallisen tilavalle U-kulmasohvalle kelpaa kutsua kesävieraatkin nauttimaan auringosta.

Sohvan ryhdikäs ja kantikas muotoilu on omiaan luomaan nykyaikaista terassin tai puutarhan sisustusta. Musta, litteä ja kiiltävä polyrottinkipunos tekee sohvasta tyylikkään näköisen. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali, joten sohvaa voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. Tuote saatavana myös harmaana.

Mode-sohvassa on tukeva, muotonsa säilyttävä alumiinirunko. Ulkosohvan muhkeat, koteloidut selkätyynyt säilyttävät hyvin muotonsa vuodesta toiseen. Istuintyynyjen toisella puolella on pehmeämpi vanutäyte ja toisella puolella jämäkämpi vanutäyte eli istuinten kovuutta voi säädellä tyynyä kääntämällä. Verhoilutekstiileissä on vettähylkivä pinnoite, joka kestää kevyen kesäsateen. Rankkasateella pehmusteet on hyvä nostaa suojaan, mikäli haluaa pitää ne kuivina.

Rakenna unelmiesi kesäkalusto – vaihtoehtoja on lukemattomia! Laajassa Mode-mallistossamme on saatavilla monia erilaisia sohvakokoonpanoja, sohvapöytiä ja aurinkosänky.

Katso kaikki Mode Musta -tuotteet.

  • Tuotenumero: MYYKESA1201