Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Hovi & Saana ruokaryhmä (1+4)

Hovi & Saana ruokaryhmä (1+4)

Laadukas ja perinteikäs!

Maalaisromanttisuutta keittiöön!

Hovi -tuoteperheen sirolinjaiset ruokailutilankalusteet sopivat maalaisromanttisuutta kaipaavalle. Neljänistuttavan Hovi-ruokapöydän runko sekä jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua ja 2 cm paksu valkoiseksi maalattu pöydänkansi on materiaaliltaan pinnoitettua MDF-levyä. Lisähintaan on saatavana pöydän päätyihin sijoitettavat jatkopalat (45x85 cm).

Saana-ruokatuoli tuo taas ripauksen tyylikkyyttä ruokailutilaan ja kangasverhoiltu tuoli tuo pehmeää muotokieltä keittiöön. Kauttaaltaan pehmustetuilla viihtyy myös kauemmin. Selkeälinjaisen tuolin runko on valkoiseksi maalattua pyökkiä ja verhoiluna on ajaton hiilenharmaa sisustuskangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Virossa valmistetun tukevan suorakaiteen muotoisen Hovi-ruokapöydän on suunnitellut Olavi Väätti, ja siinä yhdistyy perinteinen puusepäntaito sekä nykytekniikan tuoma laadukkuus. Neljän hengen pöytä on erittäin helppohoitoinen, eikä vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Pöytä toimitetaan osissa, mutta pöytä on helppo kasata hyvien kuvallisten kasausohjeiden avulla.

Ryhdikkäillä Saana-hupputuoleilla saat lisäksi silmäniloa ruokailutilaan. Tuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisää istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät ajaton huonekalukangasverhoilu sekä sirot valkoiseksi maalatut pyökkijalat. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 85 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 120 cm
  • Tuolin mitat: K90, L42, S51 cm
  • Ruokapöydän valkoiseksi maalattu kansi on materiaaliltaan pinnoitettua MDF-levyä (2 cm). Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua pyökkiä. Istuinosa on verhoiltu hiilenharmaalla verhoilukankaalla, ja pehmusteet ovat vaahtomuovia. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Ruokapöydän väri: Valkoinen
  • Tuolin väri: Harmaa
  • Tuotenumero: MYY03523