Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Toimisto Työpöydät Sähköpöydät

Sähköpöydät

Sähköpöytä netistä kotiinkuljetuksella 

Maskulta löydät sähköpöydän, jossa on korkeudensäätömahdollisuus ja bluetooth-yhdistettävyys. Myös laatikostot ja kaapistot sähköpöydän yhteyteen löydät meiltä. Helppokäyttöinen sähköpöytä vie hetkessä työskentelymukavuuden aivan uudelle tasolle. Säätöpöytä eli sähköpöytä työhuoneessa mahdollistaa työskentelyn myös ergonomisesti seisten. 

Korkeussäädettävä työpöytä sopii ihanteellisesti tiloihin, joissa sitä käyttää useampi henkilö. Tällöin pöydän korkeutta voi kätevästi säätää aina käyttäjän oman pituuden mukaan, eikä kenenkään tarvitse työskennellä huonossa asennossa. Voit tilata sähköpöydän helposti verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. 

Mikäli etsit sähköpöytiä toimistolle tai yrityksellesi, kannattaa ottaa yhteys Maskun yritysmyyntiin. Yritysmyyntimme kautta voit tilata sähköpöytiä myös mittatilaustyönä omien toiveiden pohjalta.  

Säädettävät työpöydät

Sähköpöydät, säädettävät työpöydät ja säätöpöydät edullisesti Maskusta. Sähköpöytä vie työergonomian uudelle tasolle! Säädettävän sähköpöydän korkeutta voi vaihdella aina tarpeen mukaan. Voit tehdä töitä joko seisten tai istuen. Asennon vaihtelu pitkän työpäivän aikana on suotavaa ja sähköpöytä tarjoaa työasennon vaihtelulle erinomaiset mahdollisuudet. Ergonominen sähköpöytä onkin mahtava valinta niin kotiin kuin toimistoihinkin. 

Sähköpöytiä eli säätöpöytiä on saatavilla useita erilaisia. Onko valintasi musta sähköpöytä vai valkoinen sähköpöytä? Kapea sähköpöytä sopii hyvin pieneenkin tilaan, kun taas leveä sähköpöytä mahdollistaa usean näytön sijoittelun pöydän päälle. Pieni sähköpöytä sopii hyvin tiloihin, jotka eivät ole suunniteltu pelkästään työskentelyä varten. 

Työtuoli sähköpöydän rinnalle löytyy myös edullisesti Maskusta. Lisäksi kannattaa tutustua muihinkin toimistokalusteisiimme, jotta saat luotua upean työskentely-ympäristön. Ajankohtaisia tarjouksia seuraamalla loihdit sisustuksen toimistoon hämmästyttävän halvalla.