Vuono   senkki V5.12

999 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 3 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla modernissa valkoisessa värissä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen säilytysratkaisun useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka kestää hyvin arjen kulutusta. MDF (Medium Density Fiberboard) on tunnettu kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan huonekalujen valmistuksessa. Valkoinen väri tuo senkkiin raikkaan ja modernin ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tekee siitä ajattoman ja elegantin osan kotiasi.

Vuono senkin mitat ovat 201x52 cm, mikä tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että senkki vie liikaa tilaa huoneessa. Sen tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot mahdollistavat erilaisten tavaroiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Vuono senkki sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa ruokailutilaan, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun.

Valkoinen väri tekee Vuono senkistä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono senkki yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni valkoinen väri tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono senkki nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.