Vuono   lipasto V6.12

559 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Valkoinen

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto on erinomainen valinta. Tämä korkealaatuinen lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, ja sen mitat ovat 201x52 cm, tarjoten runsaasti säilytystilaa. Vuono lipasto yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden loistavalla hinta-laatusuhteella. Saatavilla raikkaassa valkoisessa värissä, se sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Kestävä MDF-materiaali ja laadukas rakenne

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. MDF (Medium Density Fiberboard) tarjoaa vakauden ja luotettavuuden, mikä tekee Vuono lipastosta erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön. Valkoinen väri tuo lipastoon modernin ja ajattoman ilmeen, joka täydentää kodin sisustusta.

Tilava ja käytännöllinen

Vuono lipasto, jonka mitat ovat 201x52 cm, tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Sen tilavat laatikot ja käytännölliset hyllyt mahdollistavat erilaisten esineiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Lipasto sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa ruokailutilaan, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun kaikille tarpeillesi.

Helppo yhdistettävyys ja monipuolisuus

Valkoinen väri tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sulautuu saumattomasti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen, ja sen yksinkertainen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen laadukas valmistus ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Yhteenveto

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja raikas valkoinen väri tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin.