Vuono   lipasto V8.2

479 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:Ovella

Valitse väri:Valkoinen

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto tarjoaa erinomaisen säilytysratkaisun, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Tämä korkealaatuinen lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Vuono lipasto tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta ja on saatavilla modernissa valkoisessa värissä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Lipaston mitat ovat 201x52 cm, mikä tekee siitä täydellisen lisän monenlaisiin tiloihin.

Kestävä MDF-materiaali ja tyylikäs muotoilu

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista (Medium Density Fiberboard), joka tunnetaan kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan. MDF on erinomainen valinta huonekalujen valmistuksessa, sillä se kestää hyvin arjen kulutusta ja säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Valkoinen väri antaa lipastolle raikkaan ja modernin ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tekee siitä ajattoman ja elegantin osan kotiasi.

Tilava ja monipuolinen säilytysratkaisu

Vuono lipaston mitat ovat 201x52 cm, mikä tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että lipasto vie liikaa tilaa huoneessa. Sen tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot mahdollistavat erilaisten tavaroiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Vuono lipasto sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa ruokailutilaan, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun.

Helppo yhdistettävyys ja ajaton design

Valkoinen väri tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden. Lipaston selkeälinjainen ja elegantti ulkonäkö lisää kotiisi ripauksen tyylikkyyttä.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Yhteenveto

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni valkoinen väri tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono lipasto nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.