Vuono   senkki 72x201, saarni

1 269 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on juuri se, mitä tarvitset. Tämä laadukas senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on saatavilla luonnollisessa saarnin sävyssä. Tämä tekee Vuono senkistä täydellisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkin mitat ovat 201x72 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen säilytysratkaisun erilaisiin tiloihin. Tämän kokoisena senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Senkin tilavat kaapit ja laatikot ovat täydellisiä esimerkiksi astioiden, kirjojen tai muiden kodin tarvikkeiden säilyttämiseen. Sen reilu koko varmistaa, että kaikki tarpeellinen löytää paikkansa, ja kotisi pysyy siistinä ja järjestyksessä.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Saarni viimeistely lisää sen luonnollista ja eleganttia ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Sen tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Saarnin luonnollinen väri tuo huoneeseen lämpöä ja kodikkuutta, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Saarnin väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.