Vuono   senkki 72x201, saarni

1 349 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 2 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki, joka on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen mitat 201x72 cm tekevät siitä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin tarjoamalla runsaasti säilytystilaa ilman tilanpuutetta.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Saarni-väri antaa senkille luonnollista kauneutta ja tekee siitä sopivan monenlaisiin sisustustyyleihin. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Tilavien kaappien ja laatikoiden ansiosta Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille esineille ja tarvikkeille. Se sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, tai eteiseen tuoden samalla käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä sisustukseen.

Sen saarni-väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Vuono senkki sulautuu saumattomasti osaksi kodin yleisilmettä tuoden samalla lämpöä ja eleganssia tilaan.