Vuono   senkki V5.12

1 099 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 3 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä 201x52 cm kokoinen senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Saatavilla elegantissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen moderni muotoilu ja valkoisen sekä saarnin yhdistelmä tuovat raikkautta ja luonnonläheisyyttä kotiisi. Tämä yhdistelmä luo ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta. Se on ihanteellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen kodin tarvikkeet järjestyksessä ja helposti saatavilla. Senkin tilavuus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen säilytysratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekee Vuono senkistä helpon yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu luo harmonisen ja tyylikkään kokonaisuuden, joka korostaa huoneen muita sisustuselementtejä.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen. Laadukas valmistus ja tyylikäs design tekevät siitä kestävän ja kauniin lisän kotiisi. Sen kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla modernissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä.