Vuono   lipasto V6.12

559 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Saarni

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä tilavan ja käytännöllisen säilytysratkaisun moneen eri tilaan. Vuono lipasto on saatavilla kauniissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Vuono lipasto on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. MDF (Medium Density Fiberboard) on tunnettu kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan huonekalujen valmistuksessa. Lipaston moderni valkoisen ja saarnin yhdistelmä luo raikkaan ja ajattoman ilmeen, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono lipasto tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden ansiosta. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen säilytysratkaisun niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen kuin ruokailutilaankin. Vuono lipasto auttaa pitämään kotisi järjestyksessä ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin tarpeellisiin tavaroihin.

Valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Lipaston minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden. Tämä yhdistelmä tuo lämpöä ja luonnonläheisyyttä kotiisi, samalla säilyttäen raikkaan ja modernin ilmeen.

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja kaunis valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono lipasto nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.