Vuono   senkki 90x134, saarni

1 349 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:8 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta, joka yhdistää modernin designin ja toiminnallisuuden. Tämä laadukas senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kauniin ulkonäön. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, ja se on saatavilla kahdessa tyylikkäässä värissä – valkoinen ja saarni. Tämä tekee Vuono senkistä täydellisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Valkoinen ja saarni viimeistelyt lisäävät sen modernia ja raikasta ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Sen tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Valkoinen väri tuo raikkautta ja valoisuutta huoneeseen, kun taas saarnin luonnollinen sävy lisää lämpöä ja kodikkuutta.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen ja saarni ovat monipuolisia värejä, jotka sopivat hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.