Vuono   lipasto V8.2

529 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:Ovella

Valitse väri:Saarni

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Vuono lipasto tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla modernissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen säilytysratkaisun useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Kestävä MDF-materiaali ja tyylikäs muotoilu

Vuono lipasto on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka kestää hyvin arjen kulutusta. MDF (Medium Density Fiberboard) on tunnettu kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan huonekalujen valmistuksessa. Valkoisen ja saarnin yhdistelmä tuo lipastoon raikkaan ja luonnonläheisen ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tekee siitä ajattoman ja elegantin osan kotiasi.

Tilava ja käytännöllinen säilytysratkaisu

Vuono lipaston mitat ovat 201x52 cm, mikä tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että lipasto vie liikaa tilaa huoneessa. Sen tilavat laatikot ja käytännölliset hyllyt mahdollistavat erilaisten tavaroiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Vuono lipasto sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa ruokailutilaan, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun.

Helppo yhdistettävyys ja monipuolisuus

Valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Yhteenveto

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni valkoisen ja saarnin yhdistelmä tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono lipasto nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.