Vuono   senkki 72x201, musta

1 349 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 2 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki, joka on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista tarjoten erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen tilavat mitat 201x72 cm tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tiloihin tarjoamalla runsaasti säilytystilaa ilman kompromisseja tyylikkyydestä.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Musta väri antaa senkille modernia ilmettä ja tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Sen minimalistinen muotoilu sopii täydellisesti nykyaikaiseen kotiin, tuoden samalla tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, pitäen samalla kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön tyylikkäänä.

Sen musta väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai industriaalinen sisustus. Vuono senkki sulautuu saumattomasti osaksi kodin yleisilmettä, tuoden samalla tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta.