Vuono   lipasto 90x67, musta

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:4 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono lipasto on juuri se, mitä tarvitset. Tämä laadukas lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Vuono lipasto tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja on saatavilla ajattomassa mustassa värissä. Tämä tekee Vuono lipastosta täydellisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono lipasto säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Musta viimeistely lisää sen modernia ja ylellistä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono lipaston kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä lipasto on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono lipasto on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa työhuoneeseen. Sen tilavat laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Musta väri tuo huoneeseen modernia eleganssia ja syvyyttä, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono lipaston minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Musta väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono lipasto sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.