Vuono   lipasto V6.12

559 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 1 laatikko

Valitse väri:Musta

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono lipasto on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Vuono lipasto tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on saatavilla modernissa mustassa värissä, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen mitat 201x52 cm tekevät siitä ihanteellisen säilytysratkaisun useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka kestää hyvin arjen kulutusta. MDF (Medium Density Fiberboard) on tunnettu kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan huonekalujen valmistuksessa. Musta väri tuo lipastoon modernin ja elegantin ilmeen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tekee siitä ajattoman ja tyylikkään osan kotiasi.

Vuono lipaston mitat ovat 201x52 cm, mikä tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että lipasto vie liikaa tilaa huoneessa. Sen tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot mahdollistavat erilaisten tavaroiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Vuono lipasto sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa ruokailutilaan, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun.

Musta väri tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni musta väri tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono lipasto nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi.