Vuono   lipasto V8.2

529 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:Ovella

Valitse väri:Musta

Kätisyys edestä katsottuna:Ovi aukeaa vasemmalle

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono lipasto on täydellinen valinta. Tämä laadukas lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Vuono lipasto, mitoiltaan 201x52 cm, sopii monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin, ja musta väri tuo modernia ja eleganttia ilmettä kotiisi.

Kestävä MDF-materiaali ja tyylikäs muotoilu

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, joka tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. MDF (Medium Density Fiberboard) on suosittu materiaali huonekaluissa sen vakauden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Musta väri antaa lipastolle modernin ja elegantin ulkonäön, joka sopii erilaisiin sisustustyyleihin, tehden siitä ajattoman ja monipuolisen osan kotisi sisustusta.

Tilava ja monipuolinen säilytysratkaisu

Vuono lipaston mitat ovat 201x52 cm, mikä tarjoaa runsaasti säilytystilaa ilman, että lipasto vie liikaa tilaa huoneessa. Sen tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot mahdollistavat erilaisten tavaroiden säilyttämisen järjestyksessä ja helposti saatavilla. Vuono lipasto sopii täydellisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai jopa työhuoneeseen, tarjoten monipuolisen ja toimivan säilytysratkaisun.

Helppo yhdistettävyys ja moderni Ilme

Musta väri tekee Vuono lipastosta helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Se sopii täydellisesti moderniin, skandinaaviseen, klassiseen tai minimalistiseen sisustukseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen kestävä valmistusmateriaali ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua kotiinsa. Vuono lipasto yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, mikä tekee siitä arvokkaan lisän kodin sisustukseen.

Yhteenveto

Vuono lipasto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Laadukas MDF-materiaali ja moderni musta väri tekevät siitä kestävän ja tyylikkään lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono lipasto nyt ja nauti sen tarjoamasta säilytystilasta ja elegantista ulkonäöstä kodissasi. Tämä lipasto ei ainoastaan tarjoa runsaasti säilytystilaa, vaan myös lisää tyylikkyyttä ja modernia ilmettä kotiisi.