Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Sisustus Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

KORISTETYYNYILLÄ VIIMEISTELET SISUSTUKSEN 

Koristetyyny on käytännöllinen ja visuaalisesti viehättävä sisustuselementti, joka tuo huoneeseen uutta tunnelmaa. Koristetyyny on mainio tapa viimeistellä olohuoneen tai makuuhuoneen sisustus edullisesti. Muutama rennosti aseteltu koristetyyny loihtii sohvan ilmeestä hetkessä astetta tyylikkäämmän. Sängyn päälle asetellut koristetyynyt puolestaan tekevät makuuhuoneen tunnelmalle ihmeitä! Ylelliset tyynyröykkiöt luovat eleganttia tyyliä ja piristävät huoneen ilmettä kokonaisvaltaisesti. 

Maskun laajentuneesta sisustustuotteiden valikoimasta löydät esimerkiksi ruotsalaisen Mogihomen upeat ja trendikkäät koristetyynyt. Ajankohtaiset kuosit ja värit luovat sinunkin kotiisi kaunista ilmettä. Eri kuoseilla rakennat sisustukseen näyttävää kontrastia. Vaaleat sävyt puolestaan rauhoittavat tilan tunnelmaa ja tekevät lopputuloksesta harmonisen. 

MILLAISET KORISTETYYNYT SOPIVAT SINUN KOTIISI? 

Kuvailisitko kotisi sisustusta klassiseksi, trendikkääksi, skandinaaviseksi, moderniksi vai maalaisromanttiseksi? Näkyykö kodissasi räiskyviä värejä vai onko sävymaailma rauhallinen ja vaalea? Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät joka kodin tyylin sopivat koristetyynyt ja tyynynpäälliset. Uudistusta kaipaavien kannattaa napata kokeiluun uusia sävyjä ja kuoseja. Leikittele rohkeasti eri väreillä ja yhdistele materiaaleja spontaanisti.

Vaihdettavia tyynynpäällisiä kannattaa pitää kotona muutamia erilaisia, jotta saat näppärästi vaihdettua likaantuneet uusiin. Myös vuodenaikojen vaihtuessa on mukava päivittää värimaailmaa hieman enemmän ajankohtaan sopivaksi. Kesällä toimii kirkkaat ja raikkaat värit, kun taas syksyllä on ihana sisustaa ruskan sävyillä. 

EDULLISET SISUSTUSLÖYDÖT MASKUSTA 

Maskun sisustustuotteiden valikoima tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin ilmeen päivittämiseen. Edulliset koristetyynyt, torkkupeitteet, matot ja koriste-esineet uudistavat tylsäksi käyneen sisustuksen tuossa tuokiossa. Uudet sävyt on helppo tuoda huoneeseen nimenomaan tekstiilien ja pienempien sisustustuotteiden muodossa. Koristetyynyillä on hauska kokeilla, mikä väritys toimii ja mikä ei. 

Tutustu upeaan valikoimaamme ja hanki kauniit sisustustuotteet omaankin kotiisi Maskusta! Toimitamme valikoimamme varastotuotteet ympäri Suomen nopeasti 2-6 arkipäivässä. Klikkaa itsesi verkkokauppaamme ja hanki uudet koristetyynyt jo tänään! 

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset