Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot

Matot

Kaunis matto tekee kodin. Matto luo väreillään ja kuvioinneillaan tilaan viimeistellyn ilmeen. Laadukas materiaali ja hyvin valittu väri tai design sitovat yhteen huoneen eri elementit. Sisustusta on myös helppo muuttaa ja muokata uudella matolla, vaihtelu piristää ja tuo tilaan uutta tunnelmaa. Ylellisestä materiaalista valmistettu tyylikäs matto luo lisää viihtyvyyttä kotiin. Pehmoisella matolla on ihana astella vaikkapa paljain varpain.

Oletko pohtinut sopisiko huoneeseen paremmin pyöreä matto vai perinteisempi malli? Pyöreät matot tuovat muodoillaan tilaan levollista tunnelmaa ja sopivat esimerkiksi ruokapöydän tai nojatuolin alle. Käytävälle puolestaan sopii kapea eteismatto. Maskun valikoima mahdollistaa tyylikkäät matot kodin jokaiseen huoneeseen.

Oikea matto voi olla ratkaiseva tekijä sisustuksen yleisilmeen kannalta. Laadukkaasta materiaalista valmistettu matto antaa tilalle viimeisen silauksen. Mittaa huoneen lattiapinta sopivan kokoisen maton löytämiseksi. Suurikokoinen matto peittää tarvittaessa lattiapintojen virheet ja kulumat. Huonekalujen kokoon suhteutetut matot puolestaan kiinnittävät katseen ja luovat lämpöistä tunnelmaa.

Miten valitsen sopivan maton?

Maskusta löytyy mattoja monessa mallissa ja kuosissa. Pyöreä matto on suosittu valinta makuuhuoneen mattona, nojatuolin tai ruokapöydän alla sekä pienemmissä huoneissa. Pyöreä muoto tuo tilaan harmonista ilmettä. Toisaalta perinteisempi mattomalli koristaa kookkaaita tiloja, kuten olohuonetta. Käytävätilaan taas sopii parhaiten kapea eteismatto. Maton tehtävänä on suojata lattiaa elämän jäljiltä, mutta myös tuoda kaivattua tunnelmaa sisustukseen. Maskun valikoimasta löydät kodin jokaiseen huoneeseen tyylikkäät matot. Materiaalivaihtoehtoja ja värejä on lukuisia erilaisia!

558 tuotetta

Näytetään 24 / 558 kpl