Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sisustus Koristetyynyt ja tyynynpäälliset Koristetyynyt

Koriste- ja sisustustyynyt 

Tyylikäs sisustus syntyy harkituista yksityiskohdista ja viimeistellyistä kokonaisuuksista. Koristetyynyillä ja sisustustyynyillä on helppo piristää kodin ilmettä edullisesti. Koristetyynyjen värimaailmalla voi vaikuttaa esimerkiksi olohuoneen sisustukseen merkittävästi. Tunnelma vaihtuu välittömästi, kun vaikkapa vaaleiden sisustustyynyjen tilalle vaihtaa kuvioidut koristetyynyt. 

Sisustustyynyjä kannattaa silloin tällöin pöyhiä, jotta ne säilyttävät kauniin ulkonäkönsä. Litistyneet koristetyynyt saat takaisin muotoonsa kun otat tyynyn keskikohdasta kiinni molemmin puolin ja vedät napakasti, mutta varovasti vastakkaisiin suuntiin. Sisustustyynyjä kannattaa myös tuulettaa ulkona säännöllisesti.

Kaikkein paras sisustustyyny on sellainen, joka miellyttää omaa silmääsi ja tuo kodin sisustukseen kaunista ilmettä. Sisustustyynyillä pyritään vaikuttamaan ennen kaikkea sisustuksen tyyliin, mutta eihän se haitaksikaan ole, mikäli tyyny tuntuu mukavalta myös pään alla.

Tutustu Maskun monipuoliseen koriste- ja sisustustyynyjen valikoimaan ja löydä kaunis sisustus kotiisi edulliseen hintaan! 

Tyylikkäät koristetyynyt edullisesti netistä

Koristetyynyillä on helppo tuoda kodin sisustukseen uusia värejä ja tyylejä. Edulliset koristetyynyt somistavat kauniisti niin sohvannurkkaa kuin pedattua sänkyäkin. Muhkeat tyynyröykkiöt sohvalla tuovat kodikasta tunnelmaa sisustukseen ja tietysti myös pehmikettä pään alle. Koristetyyny on mukava napata pään alle esimerkiksi televisiota katsellessa ja sohvalla loikoillessa. 

Onko sinun sohvallasi muutama koristetyyny vai useampia? Myös koristetyynyjen määrällä voit vaikuttaa sisustuksen tyyliin. Minimalistisessa kodissa koristetyynyjä on sohvalla usein vain kaksi tai kolme. Tällä hetkellä suosittua on kasata erityylisistä tyynyistä soma rivi sohvalle. Näin kodin sisustukseen saadaan tuotua viehättäviä väriyhdistelmiä ja lisää yksityiskohtia. 

Millaista koristetyynyä olet etsimässä? Maskun laajasta valikoimasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Onko kiikarissasi värikäs koristetyyny, pörröinen koristetyyny, vaalea koristetyyny vai jokin muu? Monipuolinen valikoimamme tarjoaa erilaisia koristetyynyjä aina edulliseen hintaan. Tutustu tarjontaan verkkokaupassamme ja nappaa suosikkisi!

 

Koristetyynyt