Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Sisustus Matot Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot

Ekologinen luonnonkuitumatto toimii monenlaisessa sisustuksessa! Tutustu Maskun monipuoliseen mattovalikoimaan ja löydä juuttimatot sekä monet muut omaa kotiasi kaunistamaan.

Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot kodin sisustukseen

Luonnollinen matto viimeistelee kotisi ilmeen! Upeat luonnonkuitumatot tuovat luonnonläheistä tunnelmaa myös sisätiloihin. Ekologiset materiaalit, kuten meriruoho, juutti ja hamppu näyttävät tyylikkäiltä kodin eri huoneissa. Osa matoista sopii mainiosti myös katettuihin ulkotiloihin, kuten lasitetulle parvekkeelle.

Esimerkiksi ekologinen juutti on mahtava mattomateriaali, sillä se soveltuu kestokykynsä ansiosta moneen tilaan. Myös bohokotien sisustuksessa juutti toimii erinomaisesti tyylinsä puolesta. Luonnonkuitumattojen karhea tekstuuri sopii esimerkiksi eteistiloihin, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön. Luonnonkuitumattoja on myös erityisen helppo hoitaa, sillä matto pysyy hyvänä säännöllisellä imuroinnilla ja tuuletuksella. 

Valikoimastamme löydät luonnonkuitumattoja erikokoisina ja erimuotoisina. Sopisiko oman kotisi lattialle pyöreä juuttimatto, käytävätilaan istuva kapea luonnonkuitumatto vai värikäs juuttimatto? Maskun mallistosta löydät ihastuttavat luonnonkuitumatot moneen makuun!

Juuttimatot ja muut luonnonkuitumatot