Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Nahkasohvat

Nahkasohvat

Nahkasohvat

39 tuotetta

Näytetään 23 / 39 kpl

Nahkaa kestää aikaa niin ulkonäöllisesti kuin käytännöllisestikin. Nahkasohvien suuren suosion takana on nahkamateriaalin kestävyys ja pitkäikäisyys. Nahka ei repeydy, veny tai likaannu helposti. Nahka on myös helppohoitoinen materiaali, joka säilyy hyvänä jopa vuosikymmeniä nahanhoitotuotteilla hoidettuna. Nahkasohva sopii allergikon kotiin, sillä se ei juuri pölyynny. Se on myös oiva valinta lapsiperheelle ja lemmikkiperheelle, koska liat ovat helposti puhdistettavissa nahkapinnalta.

Puhutteleeko sinua perinteinen tyyli puisilla käsinojilla tai muhkeilla päätyynyillä? Vai kaipaatko pelkistettyä, modernia tyyliä olohuoneeseesi? Mallistostamme löytyy runsaasti upean värisiä ja tuntuisia materiaaleja. Saatavilla myös edullisempia keinonahkasohvia. Entä millainen malli on sinulle mieluisin? Nahkainen mekanismisohva, nahkainen kulmasohva, nahkainen 2-istuttava sohva vai nahkainen 3-istuttava sohva?

Ylellistä tunnelmaa olohuoneeseen

Nahkasohva on klassinen, ajaton sekä kestävä valinta. Juuri kestävyys ja halu tehdä kestäviä valintoja on yksi syy suosiolle. Ja vaikka voisi toisin luulla, niin esimerkiksi valkoinen nahkasohva on myös helppohoitoinen valinta. Jos kuitenkin kyseessä on lapsi- tai lemmikkiperhe ja aristelet valkoista väriä, niin hyvä vaihtoehto voi olla tyylikäs musta nahkasohva, luonnonväreihin paremmin sopiva ruskea nahkasohva tai vaikka käytännöllinen keinonahkasohva.

Millainen nahkasohva sopisi sinun kotiisi?

Ensimmäisenä kannattaa pohtia, millaiseen tilaan sohva on tulossa, kuka sitä käyttää ja minkälaiseen käyttöön se tulee? Perinteiset kahden ja kolmen istuttavat sohvat ovat ihanteellisia pienempiin tiloihin, yksinasuville, pariskunnille tai niitä voi yhdistää sohvaryhmiksi. Divaanisohvissa on usein modernia tyyliä ja niissä on viihtyisä lepoyksikkö, kun taas suurempiin tiloihin ja isompiin perheisiin sopivat helposti muuntautuvat kulma- ja moduulisohvat.

Recliner- eli mekanismisohvien säädettävien selkänojien sekä nousevien jalkarahien ansiosta voit nauttia täydellisistä elokuva- tai lukuelämyksistä. Liukumekanismit eivät myöskään estä sijoittamasta sohvia lähelle seinää.

Nahkasohvan ominaisuudet

Aito nahka on materiaaliltaan erittäin vahvaa ja sillä on huomattava repäisykestävyys. Nahka on ylellinen ja pitkäikäinen verhoilumateriaali, joka kestää vuosikymmenten rasituksen oikein hoidettuna. Nahkaverhoillun sohvan lämpötila mukautuu kehon lämpötilan mukaiseksi, jolloin se ei tunnu liian kylmältä eikä lämpöiseltä. Lisäksi se soveltuu hyvin allergiakotiin pölyämättömyytensä ansiosta.

Synteettisistä materiaaleista valmistettava keinonahka puolestaan on käytännöllinen ja helppohoitoisempi valinta kuin aito nahka. Se on huomattavasti halvempaa kuin todellinen nahka, mutta sen käyttöikä ja kestävyys eivät ole yhtä hyvät kuin aidolla nahalla.