Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Vesilelut ja uimalelut

Vesilelut ja uimalelut

Vesilelut ja uimalelut

1 tuotetta

Näytetään 1 / 1 kpl

Vesilelut ja uimalelut aikuisille ja lapsille

Nautitko vedestä ja vauhdin hurmasta? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Maskun vesilelujen ja uimalelujen valikoimaan! Meiltä löydät nyt myös vesisukset, vetorengassetit, polvilaudat sekä monet muut välineet hurjimmille vesipedoille. Näiden tuotteiden ansiosta kesäsi ei ole ainakaan tylsä. Löydä omat suosikkivesilelusi Maskun tarjonnasta edullisesti! 

Vesilelut ja uimalelut ovat mahtavia hankintoja myös mökille. Pitkät mökkilomat saavat oitis lisää aktiivisuutta, kun rannassa voi pulikoida vesilelujen kanssa. Monet ilmatäytteiset vesilelumme voit asettaa veneen perään. Muista kuitenkin lukea pakkauksen ohjeet huolellisesti ennen käyttöönottoa.  

Järjestä kivaa tekemistä kesään ja hanki vesilelut sekä uimalelut lapsille Maskun valikoimasta! Tutustu vesilelujen lisäksi myös liikunta- ja urheiluvälineisiimme, mikäli haluat täydentää repertuaariasi myös sisällä liikkumisen suhteen. Varastotuotteemme toimitetaan perille nopeasti 2-6 arkipäivän sisällä

Vesilelut lapsille ja aikuisille 

Kesähelteillä on ihana virkistäytyä vedessä pulikoiden, mutta lisää hauskuutta saat uintireissuille vesilelujen avulla. Lapset ja lapsenmieliset saavat näistä välineistä paljon iloa irti! Useimmat vesilelumme soveltuvat sekä lapsille että aikuisille. Esimerkiksi hauska ja helposti hallittava polvilauta tarjoaa viihdettä koko perheelle.  

Entä kiinnostaisiko kyydit legendaarisella vesibanaanilla, joka on monelle ulkomaanreissuilta tuttu viihdyke. Vesibanaani tarjoaa vauhtia ja hauskuutta koko perheelle. Yli 3,5 m metrin vetolelussa on paikat neljälle henkilölle. Valikoimastamme löydät myös muita veneeseen kiinnitettäviä vesileluja. 

Uimalelut tekevät kesästäsi entistäkin hauksemman

Tuleeko järvellä tai merellä vietettyä aikaa, mutta pääosin uiden ja rannalla makoillen? Vesilelut tarjoavat mukavaa tekemistä rantapäiviin ja mökkireissuille. Veneretkelle on hauska ottaa muutama veneen perässä vedettävä vesilelu mukaan. Veneeseen kiinnitettävät vetorenkaat ja vesibanaanit tarjoavat riemukasta vauhdin hurmaa hurjapäille! 

Löydä parhaat varusteet kesään Maskun verkkokaupasta 

Maskun verkkokaupasta löydät edulliset vaihtoehdot kesän vesileikkeihin! Vesi- ja uimaleluillamme on helppo luoda lomapäiviin lisää tekemistä. Ota jättikokoinen vetorengas alle ja hyppää kyytiin! Tai kiinnostaisiko kokeilla pystytkö pystyssä vesisuksien kanssa? Myös polvilauta on hauska väline oman tasapainon harjoittamiseen. 

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja hanki uima- ja vesilelut edulliseen hintaan!