Etusivu / Huoneet / Sisustus / Valaisimet / Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

Kattovalaisimet

38 tuotetta

Näytetään 23 / 38 kpl

Kattovalaisimet ja kattolamput edullisesti netistä

Kattovalaisin kannattaa valita huoneen tyylin mukaan. Mataliin huoneisiin sopivat yleensä spottivalot tai litteät valaisimet, kun taas korkeissa huoneissa riippuvalaisimet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kattovalaisin voi olla tyyliltään näyttävä tai hillitty. Persoonallinen kattovalaisin on sisustuselementti, joka vangitsee katseet ja ottaa tilan haltuun. 

Kattovalaisin ruokapöydän yllä tuo ruokailuhetkiin ihanan tunnelman. Esimerkiksi kaunis riippuvalaisin sopii tyylikkäästi ruokapöydän ylle. Myös olohuoneissa näyttävät kattovalaisimet ovat suosittuja. Olohuoneen valaisin on syytä valita siten, että se tuo riittävästi valoa ympärilleen ja valaisee koko huoneen. Toisaalta olohuoneeseen voi kattovalaisimen lisäksi hankkia myös jalkalamppuja ja pöytävalaisimia täydentämään kokonaisuutta. Makuuhuoneissa suositaan yleensä tunnelmallisia valaistuksia ja säädettäviä lamppuja. 

Kattovalaisimiin on saatavilla erilaisia lamppuja, joiden värisävy ja kirkkaus vaihtelevat. Paras työvalaistus saavutetaan, kun hankitaan mahdollisimman kirkkaat lamput, mutta tunnelmavalaistus puolestaan on parhaimmillaan hieman hämyisenä. Älylamppu kattovalaisimessa mahdollista kirkkauden säätämisen tarpeen mukaan.

Kattovalaisimet ja riippuvalaisimet

Maskun monipuolisesta valikoimasta hankit kattovalaisimet monessa eri tyylissä. Meiltä löydät upeat riippuvalaisimet kodin jokaiseen huoneeseen. Haluaisitko mieluiten minimalistisen ja vähäeleisen riippuvalaisimen vai kookkaan riippuvalaisimen? Suuri riippuvalaisin tekee sisustuksesta näyttävän ja persoonallisen. Esimerkiksi rottinkiset riippuvalaisimet ovat tällä hetkellä todella suosittuja. Musta riippuvalaisin on ajaton ja tyylikäs valinta. Vaalea rippuvalaisin sen sijaan rauhoittaa huoneen ilmettä.

Riippuvalaisin toimii kiinnostavana yksityiskohtana sisustuksessa. Kun valitset sopivaa riippuvalaisinta, huomioi myös sen sijoituspaikka. Liian matalalla oleva riippuvalaisin saattaa haitata kulkemista huoneessa tai näyttää hassulta. Lisäksi kannattaa tarkistaa ennnen kattovalaisimen ostamista, millainen kiinnitys kotisi valaisinpistokkeissa on. 

Tutustu Maskun tarjontaan ja löydä edullinen kattovalaisin kotiasi kaunistamaan. Valikoimaan pääset parhaiten tutustumaan verkkokaupassamme. Mikäli kattovalaisimen valinta tuottaa ylimääräistä päänvaivaa, lue blogistamme hyödylliset vinkit kattovalaisimen valintaan