Etusivu / Huoneet / Sisustus / Valaisimet / Pöytävalaisimet

Pöytävalaisimet

Pöytävalaisimet ja pöytälamput edullisesti netistä

Pöytävalaisin on helppo tapa lisätä työ- tai tunnelmavalaistusta huoneeseen. Pöytävalaisimen voit sijoittaa tyylikkäästi senkin päälle, työpöydälle, yöpöydälle tai keittiön tasolle. Kaunis pöytävalaisin toimii kiinnostavana yksityiskohtana huoneessa ja tuo kodin ilmeeseen lisää lämpöä. 

Maskussa on monipuolinen valikoima pöytävalaisimia. Voit rakentaa tyylikkään kokonaisuuden hankkimalla samasta sarjasta myös lattiavalaisimen ja kattovalaisimen. Pöytävalaisimia on saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä. Etsitkö kenties skandinaaviseen sisustukseen sopivaa pöytävalaisinta tai minimalistista mustaa pöytävalaisinta? Myös kauniit perinteiset pöytävalaisimet löydät meiltä Maskusta. 

Tällä hetkellä valaisintrendeissä korostuu rottinki ja bambu. Rottinkisella jalalla varustettu pöytälamppu tuo kotiin ihanaa bohotyyliä. Toisaalta myös industrial-tyyliset yksinkertaiset pöytävalaisimet ovat suosittuja. Tärkeintä kuitenkin on valita valaisin omia makumieltymyksiä kuunnellen.  

Tyylikkäät pöytävalaisimet ja pöytälamput  

Onko makuuhuoneesi turhan pimeä? Kaipaisitko yöpöydällesi pöytälamppua helpottamaan lukemista iltaisin? Pöytälamppu yöpöydällä on mukava myös aamuvarhaisella, jolloin ei tahdo valaista koko huonetta liian kirkkaalla kattovalaisimella. Myös työpöydällä pöytävalaisin on mainio ratkaisu tuomaan huoneeseen lisää loistetta.  

Nykyisin pöytälamppuja käytetään paljon myös sisustuksellisina yksityiskohtina. Pöytälamppu senkin päällä tuo tilaan kaunista tunnelmaa ja parantaa huoneen yleisvalaistusta. Valaistusta ei kannattaisikaan jättää yksin kattovalaisimen varaan, vaan täydentää sitä lattiavalaisimilla ja pöytälampuilla. Pöytävalaisin on näppärä ratkaisu moneen tilaan. 

Joko löysit suosikkisi? Tilaa pöytävalaisin helposti netistä kotiinkuljetuksella. Maskusta löydät laajan valikoiman myös kattovalaisimia, lattiavalaisimia, riippuvalaisimia ja älylamppuja.