Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Terassi- ja parvekekalusteet Dakota & Libby parvekeryhmä 1+2

Dakota & Libby parvekeryhmä 1+2

Siroa ja sievää!

Dakota parvekepöytä on kooltaan 70x70cm ja on siten parhaimmillaan pienessä tilassa. Pöytää voi käyttää osana parvekesettiä tai se voi toimia sekä sivu- että apupöytänä. Libby-tuoli on kepeän muotoilunsa ja pinottavuutensa ansiosta on todellinen tilaihme!

Ulkopöydän kansi on helppohoitoista, luonnollisen puun näköistä easywood-materiaalia. Ruokapöydän runko on kevyttä ja kestävää alumiinia. Tarvittaessa pöytä on myös helppo purkaa osiin säilytystä varten.

Dakota-pöytä on saatavilla myös muiden tuolivaihtoehtojen kanssa. Dakota -perheeseen kuuluu myös sohvasarja, joka koostuu nojatuolista, 3-istuttavasta sohvasta, kulmasohvamoduuleista ja riipputuoli.

  • Leveys: 70 cm
  • Korkeus: 74 cm
  • Pituus: 70 cm
  • Dakota-tuoteperheen kalusteet on valmistettu alumiinista ja puujäljitelmästä, easywoodista. Tukeva musta alumiininen runko takaa kalusteille pitkän käyttöiän, eivätkä ne siten ruostu kosteuden takia. Alumiinirunko on myös kestävä ratkaisu sekä helppo pitää puhtaana. Easywood on muoviseoksesta valmistettu aitoa puuta jäljittelevä materiaali, joka on ominaisuuksiensa takia todella kestävää ja helppo pitää puhtaana. Easywood tarjoaa puumaisen ulkonäön, mutta ilman puukalusteille tyypillistä käsittelyn tarvetta.

  • Tuotenumero: MYYKESA0711