Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Ruokapöydät Jatkettavat ruokapöydät

Jatkettavat ruokapöydät eri tyyleissä 

Onko sinulla hankaluuksia löytää sopivaa jatkopöytää keittiöösi? Ei hätää, Maskusta löydät monipuolisen valikoiman jatkettavia ruokapöytiä eri väreissä sekä tyyleissä.

Puinen jatkopöytä tuo tilaan luonnonläheistä tunnelmaa. Sopisiko sinun kotiisi parhaiten klassinen tammensävyinen jatkettava ruokapöytä vai kenties rauhallisen värinen valkoöljytty ruokapöytä? Kestävä puu jatkopöydän materiaalina on mitä parhain, mutta muista myös öljytä puista pöytää säännöllisesti, jotta se säilyttää kauniin ulkonäkönsä mahdollisimman pitkään. 

Musta jatkettava ruokapöytä on varma valinta sisustukseen kuin sisustukseen. Musta jatkopöytä tuo tilaan ryhtiä ja ylvästä ilmettä. Toisaalta valkoinen jatkettava ruokapöytä tuo sisustukseen raikkautta ja harmoniaa. Löydä sopivan värinen jatkopöytä oman ruokailutilasi keskiöön Maskun valikoimasta! 

Kätevät jatkettavat ruokapöydät

Jatkettava ruokapöytä on käytännöllinen valinta keittiöön tai ruokailutilaan. Jatkettavan pöydän kokoa voi muuttaa aina tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi juhlia varten on usein hyödyllistä saada pöytään lisää pituutta. Jatkettava ruokapöytä on mahtava valinta etenkin silloin, kun tilaan ei mahdu sulavasti suurta pöytää, mutta toisinaan pöydän ääreen kuitenkin kokoontuu isompikin seurue. 

Jatkettavia ruokapöytiä on saatavilla erikokoisina ja erilaisilla mekanismeilla varustettuina. Jatkettava ruokapöytä muuttuu näppärästi neljän hengen ruokapöydästä jopa kahdeksan hengen ruokapöydäksi. Saatavilla on useita eri malleja sekä tyylejä. 

Valitse omaan kotiisi sopiva jatkettava ruokapöytä Maskun valikoimasta ja tuo ruokailutilaasi lisää käytännöllisyyttä!