Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Pihatarvikkeet

Pihatarvikkeet

Pihatarvikkeet, säilytysarkut

Kaikkea tarpeellista pihapiirin sisustamiseen! Kesäkalusteiden avulla nautit parhaasta vuodenajasta entistäkin leppoisammin raikkaassa ulkoilmassa. Nykyisin puutarhan, terassin ja parvekkeen saa sisustettua yhtä näyttävästi ja käytännöllisesti kuin sisätilatkin. Puutarhapöytien, puutarhatuolien, pihakeinujen, ulkosohvien, aurinkosänkyjen ja aurinkovarjojen lisäksi puutarhaan on saatavilla erilaisia säilytyskalusteita, jotka auttavat siisteyden ja järjestyksen ylläpidossa ulkotiloissa.

Meiltä löydät laajan valikoiman eri värisiä ja -mallisia pehmusteboxeja, joissa pidät ulkosohvien, aurinkosänkyjen, aurinkotuolien ja ruokatuolien pehmusteet järjestyksessä suojassa sateelta. Pehmusteboksista saa myös lisäistuimen tarvittaessa. Terassimatto taas tuo kotoista tunnelmaa ja mukavuutta terassille tai parvekkeelle. On mukavampaa tassutella paljain varpain ulkotilassa, kun alla on pehmeä ja lämmittävä terassimatto.

Valikoimamme puutarhahyllyihin saat siististi esille kesäkukkia ja kynttilöitä tai tarpeellisia puutarhavälineitä, kuten kastelukannun ja kukkasakset. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia ja -mallisia puutarhahyllyjä, jotka sopivat monenlaisen kesäpihan sisustukseen. Meiltä löydät myös ulkokalusteisiin sopivia polyrottinkisia kukkaruukkuja, joiden avulla kukkaloisto pääsee oikeuksiinsa.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.