Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Olohuone Helsingborg sohvapöytä

Helsingborg sohvapöytä

Rustiikkia ja modernia sulassa sovussa!

Tämä jykevä lankkupöytä erottuu edukseen muista sohvapöydistä massiivipuisen kannen ja mustan U-mallisen metallijalan nykyaikaisen nerokkaalla yhdistelmällään. Tilavalla Helsingborg-sohvapöydällä saat roimasti lisää tasotilaa olohuoneeseesi.

Vaikuttava, luonnonmateriaalista valmistettu Helsingborg-sohvapöytä tuo kodikasta ja lämmintä tunnelmaa olohuoneeseesi. Kannen kolmen tammilankun uniikit yksityiskohdat ja korjausaineella paikatut puun luonnolliset virheet tekevät pöydästä persoonallisen näköisen sekä antavat pöydälle aidon käsityön leiman. Kannen materiaali, massiivipuinen tammi, on kova ja kestävä materiaali, joten sohvapöytä on pitkäikäinen valinta. Kansilevyn paksuus on 4 cm ja sen voi tarvittaessa hioa ja pintakäsitellä uudelleen.

Sohvapöytä saatavana vaalealla öljytyllä tammikannella tai tummemmalla savutammi-kannella. Helsingborg-sarjasta on saatavilla monia muitakin upeita kalusteita, joiden avulla muodostat tyylikkään viimeistellyn, yhtenäisen kodin sisustuksen.

Skandinaaviseen sisustukseen sopivat huonekalut on suunniteltu suomalaisiin koteihin, ja yhteistä niille on laatu, näyttävä muotoilu sekä järkevä hinta.