Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Rimini lepotuoli

Rimini lepotuoli

Katseenvangitsija olohuoneessa!

Belluksen valmistama uutuus tuoli, Rimini-nojatuoli luo modernin ja tyylikkään vaikutelman skandinaaviseen kotiin. Pieni, käsinojaton nojatuoli on helppo sijoittaa mihin vain, ja siinä on erittäin mukava istua. Selkänojan kaareva muoto tukee istujaa, ja sen kuppimaiseen muotoon on mukava istahtaa seurustelemaan vaikka vieraiden kanssa. Kiinteän verhoilun voi valita niin ylellisellä samettipäällysteisellä verhoilulla kuin valita laajasta väri-, kangas- sekä nahkavalikoimasta. Ohessa on alkaen-hinta annetulla kangasverhoilulla (hr 5). Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Rimini-nojatuolin upea sekä kaunis muotokieli sopii yksinkertaisuudessaan sekä ajattomuudessaan monenlaiseen sisustukseen. Kaarevat sekä pyöreät muodot pehmentävät tuolin ilmettä, ja matalat alaspäin kapenevat puujalat tuovat tuolille keveyttä. Lepotuolissa on myös erittäin kestävä havupuusta sekä vanerista valmistettu runko ja istuimessa on elastobelt –jousitus. Jousitus sekä selkänoja- ja istuinpehmusteena oleva laadukas HR-kylmävaahtomuovi, antavat tuolille hyvän sekä rennon istuttavuuden. Pehmeyttä ilmeelle tuo ajaton kangasverhoilu. Nojatuoli toimii niin yksittäistuolina lukunurkkauksessa, työhuoneessa tai vaikka lastenhuoneessa istuintuolina, mutta se on helposti yhdistettävissä täydentämään myös olohuoneen sohvakalustoa.

  • Leveys: 66 cm
  • Korkeus: 60 cm
  • Syvyys: 88 cm
  • Rungon materiaali:

    Nojatuolissa on kestävä havupuusta ja vanerista valmistettu runko ja istuimessa on elastobelt –jousitus. Selkänojan ja istuinosan pehmusteena on käytetty HR-kylmävaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3). Tuolissa on puiset jalat, joista on saatavana viisi värivaihtoehtoa. Tuoli toimitetaan kasattuna.

  • Muokattavuus auttaa unelmien nojatuolin valinnassa. Verhoilun voi räätälöidä oman kodin värimaailmaan sopivaksi laajasta väri-, kangas- ja nahkavalikoimasta. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: Lepotuolilla on yleinen 2 vuoden takuu. vuotta
  • Tuotenumero: 158612