Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet

741 tuotetta

Näytetään 24 / 741 kpl

Puutarhakalusteet netistä

Loihdi itsellesi viihtyisä kesäkeidas! Kesän muistot lämmittävät pitkään talven pimeydessä, joten kesäkeleistä on syytä ottaa kaikki ilo irti. Parhaiten teet sen nauttimalla raikkaasta ulkoilmasta parvekkeella, terassilla tai puutarhassa laadukkaiden puutarhakalusteiden äärellä. Meiltä Maskusta löydät puutarhasi sisustukseen kaikki tarvittavat kesäkalusteet; säänkestävät ulkosohvat, puutarharyhmät, puutarhapöydät, puutarhatuolit, terassi- ja parvekekalusteet, aurinkotuolit, polyrottinkikalusteet ja aurinkovarjot. Ulkokalusteet, kuten korikeinut, riippumatot ja riipputuolit sekä keinut ja pihakeinut tarjoavat rentouttavan lepohetken kauniina kesäpäivänä. Pehmusteet ja tyynyt lisäävät istuinmukavuutta puutarhakalusteisiisi. Meiltä löydät myös grillausvälineet kesäherkkujen valmistukseen.

Laadukkaat ulkokalusteet vievät kesäpäivät uudelle tasolle

Kesäisen pihan tai terassin kruunaa korkealaatuiset ja mukavat ulkokalusteet. Maskun runsaasta valikoimasta löydät jokaisen kokoiseen pihaan sopivat puutarhakalusteet. Etsipä sitten riipputuolia, mukavaa aurinkotuolia tai auringonvarjoa tuomaan suojaa paahteelta, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Ulkokalusteissa erityisen tärkeää on tietenkin kestävyys, sillä pihakalusteet joutuvat kestämään niin auringonpaahdetta kuin rankkasateitakin. Materiaalivalintaa kannattaakin miettiä käyttökohteen mukaan ja ottaa huomioon, kuinka paljon on valmis huoltamaan kalusteita. Kauniit puiset kalusteet ovat klassinen ja tyylikäs valinta tuomaan pihalle kuin pihalle kotoisaa tunnelmaa, mutta vaativat hieman enemmän huoltoa vaikkapa öljyämisen muodossa kuin esimerkiksi metallivalmisteiset kalusteet.

Helppohoitoisia ulkokalusteita etsivän kannattaa myös tutustua polyrottinkikalusteisiin, jotka ovat suosittuja juurikin kestävyytensä ansiosta. Polyrottinkikalusteet ovat helppohoitoista terassia kaipaavan luottovalinta, sillä materiaali kestää vuodesta toiseen minimaalisella hoidolla!

Terassi- ja parvekekalusteet netistä

Maskun runsaasta valikoimasta löydät erikseen myös terassikalusteet ja parvekekalusteet, jotka on suunnattu etenkin pienempiin ulkotiloihin sopiviksi. Pienestäkin parvekkeesta saa nimittäin paljon irti oikeanlaisilla kalusteilla: pieni pöytänurkkaus aamukahveja varten tai mukava terassituoli lukuhetkiä varten tuovat asuntoosi lisähuoneen aina sään salliessa! Juuri tästä syystä terassiin ja parvekkeeseen kannattaakin panostaa: saat kaikki kotisi neliöt tehokkaaseen käyttöön ja voit nauttia kodistasi täysin mitoin. Tutustu ulkokalusteiden valtaisaan valikoimaamme verkkokaupassa ja inspiroidu!