Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Suoja- ja hoitotuotteet Puunhoito
Beeswax Balm Paste puunhoitoaine

Beeswax Balm Paste

puunhoitoaine

42 €
Wood Care Kit puunhoitopaketti

Wood Care Kit

puunhoitopaketti

64 €

Talven pimeys kaipaa rinnalleen väriä. Ota mallia walesilaisen hotellin aulatilasta, ja tee oleskelutilastasi arjen piristysruiske.

Lue artikkeli

Tämä talo kätkee sisäänsä monta toteutunutta unelmaa.

Lue artikkeli

47 MYYMÄLÄÄ JA
YLI 200 ASIANTUNTIJAA
PALVELUKSESSASI

KATSO LÄHIN MYYMÄLÄSI

Puunhoito

Kodissa ja kodin huonekaluissa on yllättävän paljon puupintoja. Kaikkia kodin puisia pintoja on hyvä hoitaa ja käsitellä säännöllisin väliajoin, jotta puuaines pysyy tyytyväisenä ja kalusteet ja pinnat kivan näköisinä. Sohvien, nojatuolien, pöytien ja tuolien lisäksi yleisiä kodin puisia pintoja ovat myös lipastot, senkit ja vaatekaapit sekä erilaiset hyllyt ja kirjahyllyt. Edellä mainittujen lisäksi myös ovenkarmit, peilien puukehykset, puiset henkarit, portaat ja monet muut puupinnat pitävät oikeaoppisesta hoidosta.

Puupintoja varten on kehitetty erilaisia hoito-, suojaus- ja puhdistustuotteita, joiden avulla pinnat näyttävät paremmilta pidempään. Yleisohjeena erilaisille puupintojen ja huonekalujen hoitotuotteille voidaan pitää sitä, ettei tuotetta levitetä puuosiin liian paksua kerrosta. Puupinnoille joutunut ylimääräinen vaha tai muu puunhoitotuote onkin hyvä pyyhkiä pois puupinnalta saman tien sen levityksen jälkeen, jotta puu ei ehtisi imeä itseensä liikaa hoitotuotetta.

Millaisia tuotteita puisten huonekalujen hoitoon voi hankkia?

Puisten huonekalujen hoitaminen pidentää huonekalun käyttöikää huomattavasti, minkä lisäksi puuosista huolehtiessa voi luottaa siihen, että kalusteet pysyvät hyvässä kuosissa pidempään. Puisten huonekalujen tai huonekalujen puuosien käsittelyssä ovat viime aikoina nousseet suosioon mehiläisvahapohjaiset hoitoaineet, jotka hoitavat puun pintaa suojaten sitä samalla kosteudelta ja lialta. Himmeä kiilto tulee kaupan päälle mehiläisvahassa ja lopputulos on kaunis. Mehiläisvahapohjaiset tuotteet sopivat yleisesti ottaen lakatuille puupinnoille.

Vahojen lisäksi puisiin huonekaluihin valmistetaan tuotteita balsamin ja öljyn muodossa.
Saatavilla on myös erilaisia puunhoitopaketteja esimerkiksi öljy- ja vahakäsiteltyjen kalusteiden hoitoon, suojaukseen ja puhdistukseen. Monipuolinen pakkaus onkin monesti se kaikkein fiksuin hankinta, sillä se varmistaa puupintojen tulevan hoidetuiksi joka kantilta. 

Tilaa tarvikkeet huonekalujesi huoltoon Maskusta

Masku.com-verkkokaupasta hankit puisten huonekalujen hoitoon tarvittavan samalla käynnillä kun ostat uuden huonekalun. Muistathan samalla päivittää myös kodin nahanhoitoaineet  ja  kankaan hoitoaineet ajan tasalle.