Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Suoja- ja hoitotuotteet Puunhoito

Kodissa ja kodin huonekaluissa on yllättävän paljon puupintoja. Kaikkia kodin puisia pintoja on hyvä hoitaa ja käsitellä säännöllisin väliajoin, jotta puuaines pysyy tyytyväisenä ja kalusteet ja pinnat kivan näköisinä. Sohvien, nojatuolien, pöytien ja tuolien lisäksi yleisiä kodin puisia pintoja ovat myös lipastot, senkit ja vaatekaapit sekä erilaiset hyllyt ja kirjahyllyt. Edellä mainittujen lisäksi myös ovenkarmit, peilien puukehykset, puiset henkarit, portaat ja monet muut puupinnat pitävät oikeaoppisesta hoidosta.

Puupintoja varten on kehitetty erilaisia hoito-, suojaus- ja puhdistustuotteita, joiden avulla pinnat näyttävät paremmilta pidempään. Yleisohjeena erilaisille puupintojen ja huonekalujen hoitotuotteille voidaan pitää sitä, ettei tuotetta levitetä puuosiin liian paksua kerrosta. Puupinnoille joutunut ylimääräinen vaha tai muu puunhoitotuote onkin hyvä pyyhkiä pois puupinnalta saman tien sen levityksen jälkeen, jotta puu ei ehtisi imeä itseensä liikaa hoitotuotetta.

Millaisia tuotteita puisten huonekalujen hoitoon voi hankkia?

Puisten huonekalujen hoitaminen pidentää huonekalun käyttöikää huomattavasti, minkä lisäksi puuosista huolehtiessa voi luottaa siihen, että kalusteet pysyvät hyvässä kuosissa pidempään. Puisten huonekalujen tai huonekalujen puuosien käsittelyssä ovat viime aikoina nousseet suosioon mehiläisvahapohjaiset hoitoaineet, jotka hoitavat puun pintaa suojaten sitä samalla kosteudelta ja lialta. Himmeä kiilto tulee kaupan päälle mehiläisvahassa ja lopputulos on kaunis. Mehiläisvahapohjaiset tuotteet sopivat yleisesti ottaen lakatuille puupinnoille.

Vahojen lisäksi puisiin huonekaluihin valmistetaan tuotteita balsamin ja öljyn muodossa.
Saatavilla on myös erilaisia puunhoitopaketteja esimerkiksi öljy- ja vahakäsiteltyjen kalusteiden hoitoon, suojaukseen ja puhdistukseen. Monipuolinen pakkaus onkin monesti se kaikkein fiksuin hankinta, sillä se varmistaa puupintojen tulevan hoidetuiksi joka kantilta. 

Tilaa tarvikkeet huonekalujesi huoltoon Maskusta

Masku.com-verkkokaupasta hankit puisten huonekalujen hoitoon tarvittavan samalla käynnillä kun ostat uuden huonekalun. Muistathan samalla päivittää myös kodin nahanhoitoaineet  ja  kankaan hoitoaineet ajan tasalle.

Puunhoitotuotteet

Puunhoitotuotteilla käsiteltynä huonekalusi kestävät pidempään.

Puunhoitoaineilla huollat puiset senkit, lipastot, hyllyt, kaapit, sängyn rungot, keittiökalusteet ja puutarhakalusteet. Lakatuille pinnoille tarkoitetut mehiläisvahapohjaiset tuotteet suojaavat puupintaa kosteudelta ja lialta sekä antaa hienon himmeän kiillon. Kun levität puhtaalle puupinnalle sopivan kokoisen kerroksen puunhoitoainetta, huonekalusi säilyy siistin näköisenä vuosia. Puunhoitopakkauksessa saat kaikki tärkeimmät puunhoitotuotteet kätevästi samassa paketissa. Hoitoaineet kannattaa hankkia huonekalun oston yhteydessä niin huonekalua tulee hoidettua oikeaoppisesti alusta alkaen.

Tutustu puunhoitotuotteisiimme verkkokaupassa ja lisää tietoa saat huonekalujen hoidon asiantuntijoiltamme lähimmästä myymälästäsi.

Puunhoito