Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Teemat Eteiskalusteet

 

Mitä tulee ottaa huomioon eteisen sisustuksessa? 

Eteisen sisustukseen vaikuttaa kaikkein eniten tilan koko ja malli. Kapeille käytäville ei kannata sijoittaa liikaa tavaraa, vaan panostaa enemmänkin seinätilan hyödyntämiseen esimerkiksi naulakoiden ja hyllyjen avulla. Eteisessä on hyvä olla tilava liukuovilla varustettu vaatekaappi takkeja ja kenkiä varten. Hattuhylly tarjoaa paikan pipoille, käsineille ja muille asusteille.

Pienen eteisen sisustus vaatii enemmän suunnitelmallisuutta kuin isomman eteistilan kalustaminen, mutta onneksi Maskun valikoima tarjoaa paljon kompakteja sisustusideoita myös pieneen eteiseen. Kapea kenkäkaappi tai siro lipasto helpottaa tavaroiden säilytystä eteisessä. Kurkkaa Maskun valikoimaan ja löydä kätevät ratkaisut ahtaaltakin tuntuvaan eteiseen!

Millainen on toimiva eteinen? 

Toimivassa eteisessä on kaikki tarpeelliset kalusteet, jotka helpottavat ulos lähtemistä ja kotiin saapumista. Kengille, takeille ja asusteille on hyvä olla oma paikkansa eteisessä. Riittävä sälytystila pitää huolen siististä yleisilmeestä ja tekee arjesta huomattavasti vaivattomampaa. Kokovartalopeili tai seinäpeili eteisessä on kätevä valinta, jotta voit liikenteeseen lähtiessäsi vilkaista, ettei ole hammastahnaa poskilla tai päivällismenu paidan kauluksessa.

Varastotuotteemme toimitetaan kotiin nopeasti vain 2-6 arkipäivän sisällä, joten eteisen sisustuksen uusiminen onnistuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla!

Eteiskalusteet

Millainen sisustus eteiseen? Eteisen sisustusta pohtiessa kannattaa ensimmäisenä huomioida valintojen käytännöllisyys. Eteisen sisustuksen on tarkoitus helpottaa arkea ja tarjota riittävästi säilytystilaa. Säilytystilalla varustettu penkki on mahtava valinta eteiseen, mutta myös naulakko on tärkeä elementti eteisessä. Koukut ja laskutasot ovat hyviä paikkoja esimerkiksi avaimille. Viimeistele sisustus hankkimalle peili eteisen seinälle. 

Maskun valikoimasta löydät paljon vaihtoehtoja ja ideoita eteisen sisustamiseen. Olipa kodissasi avara aula tai kapea eteinen, löydät mallistostamme toimivat ratkaisut tilan kuin tilan kalustamiseen. Tutustu Maskun edulliseen tarjontaan kätevästi verkkokaupassa tai vieraile myymälöissämme tekemässä huikeita sisustuslöytöjä. 

Eteiskalusteet