Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Suoja- ja hoitotuotteet Kankaanhoito

Kankaanhoito on tärkeä osa huonekalujen hoitoa. Asianmukaiset hoitotuotteet on hyvä hankkia jo samalla uuden sängyn, sohvan, lepotuolin tai kangaspäällysteisen tuolin kanssa. Näin hankinta ja sitä myötä kankaanhoito ei pääse unohtumaan ajan saatossa, vaan tekstiilien asianmukainen puhdistus ja sen kautta myös käyttöikä varmistetaan huonekalun elinkaaren alusta alkaen. Kankaiden hoitotuotteita voi toki hankkia myös jo käytössä oleville kalusteille – huonekalujen kangasosista huolehtiminen on aina järkevä päätös.

Huonekalujen kangasmateriaaleja varten on hankittavissa muun muassa erilaisia puhdistusaineita, tahranpoistoaineita, hajunpoistajia sekä suoja-aineita. Masku.com-verkkokauppa pitää valikoimassaan kaikkein olennaisimpia kankaanhoitoaineita, joiden avulla varmistat omille huonekaluillesi oikeaoppisen hoidon.

Mikä hoitotuote kannattaa hankkia huonekalujen kangasosille?

Huonekalujen kangasosien hoidosta puhuttaessa puhdistusaine on kankaan puhdistuksen peruspilari. Puhdistus on hyvä tehdä sänkyjen, nojatuolien ja sohvien kangasosille säännöllisin väliajoin. Myös tahranpoistoaine on hyvä löytyä siivoushyllystä niitä tilanteita varten, kun pelkkä peruspuhdistus ei riitä. Mikäli huonekalujen tekstiiliosien hoitoon haluaa panostaa täysillä, hajunpoistaja täydentää tahranpoistoainetta esimerkiksi lemmikkien aiheuttamien tahrojen puhdistuksen yhteydessä. Toisena täydentävänä hankintana toimii kankaalle kehitetty suoja-aine, joka nimensä mukaisesti tarjoaa ennalta ehkäisevää suojaa sänkyjen ja sohvien sekä muiden kangaspäällysteisten huonekalujen tekstiiliosille. 

Laita kotisi kangaspäällysteisten huonekalujen hoito kuntoon

Sänky, sohva ja lepotuoli ovat lisämukavuutta kodin ilmapiiriin mukanaan tuovia huonekaluja, joiden ansiosta kotona viihtyy. Siitä syystä juuri näistä huonekaluista onkin tärkeää huolehtia asianmukaisin hoitokeinoin. Puunsuoja-aineiden lisäksi on tärkeää hankkia uuden huonekalun mukana myös tarvittavat hoito- ja suoja-aineet tekstiileille, jotta saat nauttia huonekalujesi mukanaan tuomasta mukavuudesta vielä vuosia eteenpäin ilman, että niiden tekstiiliosat kärsivät. Klikkaa itsesi Maskun sivuille ja tilaa tarvitsemasi tuotteet kankaanhoitoon samalla, kun valitset uuden huonekalun. 

Suoja- ja hoitoaineet kankaalle

Pitkäikäisemmät huonekalut kankaanhoitotuotteilla. Kankaiset sohvat, lepotuolit ja sängyt on hyvä puhdistaa ja huoltaa niille tarkoitetuilla tuotteilla aika ajoin. Kangaspäällysteisille huonekaluille on tarkoitettu erilaisia puhdistusaineita, tahranpoistoaineita, hajunpoistajia sekä suoja-aineita. Kankaan hajunpoistoaineella ja kankaan puhdistusaineella raikastat huonekalun pintamateriaalia. Suoja-aineella huonekalun värin saa pidettyä muuttumattomana ja materiaalin kestävänä. Hoitosetissä saat kaikki tärkeimmät aineet samassa paketissa. Hoitotuotteet kannattaa hankkia huonekalun oston yhteydessä niin huonekalua tulee hoidettua oikeaoppisesti alusta alkaen.

Tutustu kankaiden suoja- ja hoitotuotteisiimme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Kankaanhoito