Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Suoja- ja hoitotuotteet Kankaanhoito
Textile Master hoitosetti kankaalle

Textile Master

hoitosetti kankaalle

70 €
Textile Master hajunpoistaja kankaalle

Textile Master

hajunpoistaja kankaalle

37 €
Textile Master SOS tahranpoistosetti kankaalle

Textile Master

SOS tahranpoistosetti kankaalle

75 €
Textile Master tehopuhdistusaine kankaalle 200ml

Textile Master

tehopuhdistusaine kankaalle 200ml

42 €
Textile Master puhdistusaine kankaalle 500ml

Textile Master

puhdistusaine kankaalle 500ml

30 €
Textile Master suoja-aine kankaalle W

Textile Master

suoja-aine kankaalle W

40 €

Talven pimeys kaipaa rinnalleen väriä. Ota mallia walesilaisen hotellin aulatilasta, ja tee oleskelutilastasi arjen piristysruiske.

Lue artikkeli

Tämä talo kätkee sisäänsä monta toteutunutta unelmaa.

Lue artikkeli

47 MYYMÄLÄÄ JA
YLI 200 ASIANTUNTIJAA
PALVELUKSESSASI

KATSO LÄHIN MYYMÄLÄSI

Kankaanhoito

Kankaanhoito on tärkeä osa huonekalujen hoitoa. Asianmukaiset hoitotuotteet on hyvä hankkia jo samalla uuden sängyn, sohvan, lepotuolin tai kangaspäällysteisen tuolin kanssa. Näin hankinta ja sitä myötä kankaanhoito ei pääse unohtumaan ajan saatossa, vaan tekstiilien asianmukainen puhdistus ja sen kautta myös käyttöikä varmistetaan huonekalun elinkaaren alusta alkaen. Kankaiden hoitotuotteita voi toki hankkia myös jo käytössä oleville kalusteille – huonekalujen kangasosista huolehtiminen on aina järkevä päätös.

Huonekalujen kangasmateriaaleja varten on hankittavissa muun muassa erilaisia puhdistusaineita, tahranpoistoaineita, hajunpoistajia sekä suoja-aineita. Masku.com-verkkokauppa pitää valikoimassaan kaikkein olennaisimpia kankaanhoitoaineita, joiden avulla varmistat omille huonekaluillesi oikeaoppisen hoidon.
             
Mikä hoitotuote kannattaa hankkia huonekalujen kangasosille?

Huonekalujen kangasosien hoidosta puhuttaessa puhdistusaine on kankaan puhdistuksen peruspilari. Puhdistus on hyvä tehdä sänkyjen, nojatuolien ja sohvien kangasosille säännöllisin väliajoin. Myös tahranpoistoaine on hyvä löytyä siivoushyllystä niitä tilanteita varten, kun pelkkä peruspuhdistus ei riitä. Mikäli huonekalujen tekstiiliosien hoitoon haluaa panostaa täysillä, hajunpoistaja täydentää tahranpoistoainetta esimerkiksi lemmikkien aiheuttamien tahrojen puhdistuksen yhteydessä. Toisena täydentävänä hankintana toimii kankaalle kehitetty suoja-aine, joka nimensä mukaisesti tarjoaa ennalta ehkäisevää suojaa sänkyjen ja sohvien sekä muiden kangaspäällysteisten huonekalujen tekstiiliosille. 

Laita kotisi kangaspäällysteisten huonekalujen hoito kuntoon

Sänky, sohva ja lepotuoli ovat lisämukavuutta kodin ilmapiiriin mukanaan tuovia huonekaluja, joiden ansiosta kotona viihtyy. Siitä syystä juuri näistä huonekaluista onkin tärkeää huolehtia asianmukaisin hoitokeinoin. Puunsuoja-aineiden lisäksi on tärkeää hankkia uuden huonekalun mukana myös tarvittavat hoito- ja suoja-aineet tekstiileille, jotta saat nauttia huonekalujesi mukanaan tuomasta mukavuudesta vielä vuosia eteenpäin ilman, että niiden tekstiiliosat kärsivät. Klikkaa itsesi Maskun sivuille ja tilaa tarvitsemasi tuotteet kankaanhoitoon samalla, kun valitset uuden huonekalun.