Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Kastrup tv-tuoli (madras 274/rosteri)

Kastrup tv-tuoli

Uusi Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat parhaan vastineen rahallesi.

Nord-sarjan lepo- ja tv-tuolit sekä sohvat edustavat uusinta tanskalaista designia. Useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista räätälöit helposti itsellesi sopivan ratkaisun. Lepo- ja tv-tuolien mekanismeiksi voit valita manuaalisen, sähköisen tai akkusähköllä säätyvän mekanismin.

Ergonomisissa Nord-sarjan tuoleissa voit säätää portaattomasti niskan, selän ja jalkojen asennon.

 • Leveys: 81 cm
 • Korkeus: 108 cm
 • Syvyys: 80 cm
 • Tuotenumero: muokattava-MYY03250
 • Kastrup on monelle suomalaisellekin tuttu tanskalainen lentokenttä. Vuonna 1925 avattu kenttä on yksi maailman ensimmäisistä siviililentokentistä. Siitä on tullut lentoasemien klassikko, joka tunnetaan pohjoismaisesta designistaan ja viihtyisyydestään.

  Mustalla Madras-nahalla päällystetty Nord-sarjan Kastrup tv-tuoli on Kastrupin innoittama ja aitoa tanskalaista designia.

  Siinä yhdistyvät klassinen pohjoismainen muotokieli, laadukkuus ja erinomainen istuttavuus. Kromijalkaisen tuolin asentoa pääset muuttamaan usealla eri tavalla mieleiseksesi: voit säätää portaattomasti niskan ja selän asentoa.

  Kastrup TV-tuoliamme tulet kuitenkaan tuskin koskaan näkemään lentokentillä. Se on nimittäin niin mukava, että matkustajat eivät luultavasti malttaisi siirtyä siitä lainkaan lennoilleen.