Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Mukavasti etätöissä Kastrup tv-tuoli (beach 2380/musta)

Kastrup tv-tuoli

Uusi Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat parhaan vastineen rahallesi.

Uusi Nord-sarja edustaa skandinaavista designia, jossa suurten ostojemme vuoksi hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat parhaan vastineen rahallesi.

Nord-sarjan lepo- ja tv-tuolit sekä sohvat edustavat uusinta tanskalaista designia. Useista kangas- ja nahkavaihtoehdoista räätälöit helposti itsellesi sopivan ratkaisun. Lepo- ja tv-tuolien mekanismeiksi voit valita manuaalisen, sähköisen tai akkusähköllä säätyvän mekanismin.

Ergonomisissa Nord-sarjan tuoleissa voit säätää portaattomasti niskan, selän ja jalkojen asennon.

 • Leveys: 81 cm
 • Korkeus: 108 cm
 • Syvyys: 80 cm
 • Kastrup on monelle suomalaisellekin tuttu tanskalainen lentokenttä. Vuonna 1925 avattu kenttä on yksi maailman ensimmäisistä siviililentokentistä. Siitä on tullut lentoasemien klassikko, joka tunnetaan pohjoismaisesta designistaan ja viihtyisyydestään.

  Harmaalla, miellyttävän tuntuisella kankaalla päällystetty Nord-sarjan Kastrup tv-tuoli on Kastrupin innoittama ja aitoa tanskalaista designia. Siinä yhdistyvät klassinen pohjoismainen muotokieli, laadukkuus ja erinomainen istuttavuus.

  Pääset muuttamaan tuolin asentoa usealla eri tavalla mieleiseksesi: voit säätää portaattomasti niskan ja selän asentoa.

  Kastrup TV-tuoliamme tulet kuitenkaan tuskin koskaan näkemään lentokentillä. Se on nimittäin niin mukava, että matkustajat eivät luultavasti malttaisi siirtyä siitä lainkaan lennoilleen.

 • Tuotenumero: muokattava-MYY03249