Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Suoja- ja hoitotuotteet

Suoja- ja hoitotuotteet

Suoja- ja hoitotuotteet kalusteille

Huonekalu kestää käytössä pitkään, kun sitä huolletaan oikeaoppisesti. Sohvat, nojatuolit, hyllyt ja keittiönpöydät pysyvät ilmeiltään siisteinä, kun niiden puu- ja tekstiilisosat saavat osakseen asianmukaista hoitoa. Huonekalujen puuosien hoitoon suunnitellulla puunhoitoaineella aikaansaadaan puupintaan suojaava kerros, joka myös imeytyy sisälle puuhun. Mitä taas tulee sohvien ja nojatuolien päällisiin, saatavilla on muun muassa nahalle kehitettyjä pikapuhdistusaineita sekä kankaille sopimaan suunniteltuja tahranpuhdistusaineita. Maskulta löydät nämä kaikki ja monta muutakin tuotetta, jotka varmistavat huonekaluillesi asiaankuuluvan hoidon. 

Millaisia suoja- ja hoitotuotteita kannattaa hankkia?

Uutta huonekalua hankittaessa kannattaa samalla suoda ajatus kotiin saapuvan huonekalun materiaalien hoitoon. Puun- ja tekstiilinhoitoaineet ovat hyvin pieniä rahallisia sijoituksia suhteessa niiden mukanaan tuomiin hyötyihin. Masku.com-verkkokaupassa asioidessasi voit huonekaluostoksilla klikata samalla kätevästi ostoskoriin niin huonekalusi puu-, nahka- kuin kangasosienkin hoitotuotteet, ja huonekalujen käyttöiän sekä uudenveroisena pysymisen varmistava toimenpide on hoidossa heti kättelyssä. 

Mikäli kyseessä on sänky, sohva tai lepotuoli, huonekalun hoitoon on hyvä hankkia sekä puulle että kankaalle kehitetty suojatuote. Jos taas sohvan tai nojatuolin materiaalina on kankaan sijasta nahka, nahanhoitoaine on oikea valinta puunhoitoaineen kaveriksi. Keittiön ja olohuoneen pöytiin puolestaan riittää pelkkä puunhoitoaine, kuten myös puisiin lipastoihin, hyllyihin, vaatekaappeihin ja senkkeihin. Mikäli tekstiiliosiin tuleviin, helposti pinttyviin tahroihin halutaan varautua ennalta, on siivouskaappiin hyvä varata jo valmiiksi myös tekstiilien tehopuhdistusaine, joka on paras ase sohvan tai sängyn kangasosiin ilmestyviin ikäviin jälkiin.

Maskusta huonekalut ja hoitotuotteet samalla kertaa

Olipa etsinnässä sitten uusi sohva, sänky tai ruokailutilan kalusteet, varmista uuden huonekalun puu- ja tekstiiliosien suojaus kuntoon samalla kertaa ja huonekalusi tulevat takuulla kiittämään. Käsittelyt on hyvä uusia säännöllisin väliajoin. Maskulta löydät tehokkaat huonekalujen suojatuotteet helposti, kätevästi ja luotettavasti – vuoden jokaisena päivänä ja tuntina!

Suoja- ja hoitotuotteet kalusteille

Suoja- ja hoitotuotteiden käyttö kannattaa, sillä huoltamalla huonekalujasi säännöllisesti, ne säilyvät uudenveroisina pidempään. Valikoimastamme löydät laadukkaat puunhoitoaineet, tekstiilinhoitoaineet ja nahanhoitoaineet. 

Kankaan tahranpoistoaine ja nahan puhdistusaine ovat kultaakin kalliimpia esimerkiksi kahvin läikähtäessä sohvalle. Kankaan puhdistus- ja hajunpoistoaineilla pidät huonekalusi raikkaina ja siisteinä vuodesta toiseen. Puunhoitoaineen suojaava, puun sisään imeytyvä, kerros pitää muun muassa puiset puutarhakalusteet, senkit ja sängynrungot hyvänä pitkään. Puhdistussetissä saat kaikki tärkeimmät suoja- ja hoitoaineet samassa paketissa.

Tutustu suoja-aineiden ja hoitoaineiden valikoimaamme! Lisätietoa tuotteista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi!

 

Suoja- ja hoitotuotteet