Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Aurora baarituoli

Aurora baarituoli

Monikäyttöinen keittiön klassikko!

Klassinen Aurora-baarituoli on hyvä valinta saarekkeen ympärille tai korkean työtason äärelle. Itse tuolin muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja se sopii niin nykyaikaiseen keittiöön kuin klassisempaankin sisustukseen. Korkea selkänoja tukee selkää, pehmustetun istuinosan päällä on mukava istua, ja lisäksi tuolissa on tukeva jalkatuki. Samaan sarjaan kuuluvan baaripöydän kanssa, baarituoli toimii hyvin myös pienenä ruokaryhmänä keittiössä tai oleskelualueena olohuoneessa.

Istuinverhoilun voit valita laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta oman mieltymyksen mukaan. Lisäksi voit räätälöidä tuolin massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ruokatuoleissa materiaalina käytetään massiivikoivua. Koivu on suomalaisille tuttu, se on kova sekä kestävä materiaali, joten massiivipuinen huonekalu on pitkäikäinen valinta. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Aurora-baarituoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita istuinosan verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista. Lisäksi voit valita tuolin massiivikoivuisten jalkojen sekä rungon puuvärin joko maalattuna tai petsattuna. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 43 cm
  • Korkeus: 100 cm
  • Syvyys: 41 cm
  • Istuinkorkeus: 60 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 37600132