Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Optio recliner lepotuoli

Optio Mekanismituoli

Olohuoneen mukavin paikka! Avainlippu-merkin saanut, Kauhavalla valmistettu Optio recliner –tuoli on suunniteltu rentoihin luku- tai tv:n katseluhetkiin. Korkeaselkäinen mekanismituoli tarjoaa hyvän istuttavuuden, sillä siinä on ristiselkää tukeva muotoon valettu selkä- ja istuinosa, ja mukavuutta lisää myös tuolin keinumekanismi sekä pyörivä jalusta. Toiminnallisessa lepotuolissa on myös kallistuva selkänoja sekä nouseva jalkarahi. Ohessa on alkaen-hinta annetulla kangasverhoilulla. Voit räätälöidä verhoilun myös useista muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Myös värivaihtoehtoja on useita. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Optio recliner –tuoli on mukava valinta tilaan kuin tilaan, sillä mekanismituolin voi helposti yhdistää sohvien kanssa oleskeluryhmäksi tai useammista tuoleista koota kotiteatteriin toiminnalliset tv-tuolit. Lepotuoli toimii myös yksittäistuolina vaikka lukunurkkauksessa, työhuoneessa tai lastenhuoneessa istuintuolina. Nojaamalla taaksepäin löydät varmasti rennon asennon ja jalkojen lepuuttamista varten jalkarahi nousee ylös. Muokattavuus auttaa unelmien nojatuolin valinnassa. Verhoilun voi räätälöidä oman kodin värimaailmaan sopivaksi laajasta väri-, kangas- ja nahkavalikoimasta. Mekanismituolissa on erittäin kestävä Kerto®-puusta, vanerista sekä massiivipuusta valmistettu runko ja istuimessa on No-zag –jousitus. Jousitus ja istuinpehmusteena oleva laadukas HR35-kylmävaahtomuovi sekä selkäpehmusteena oleva HR25EP-kylmävaahtomuovi, takaavatkin hyvän sekä rennon istuttavuuden. Lepotuolin ulkoasun kruunaa metallinen laippajalka.

  • Rungon materiaalit: Nojatuolissa on Kerto® -puu / vaneri / massiivipuurunko. Istuimessa on no-zag –jousitus. Istuinpehmuste on HR35-kylmävaahtoa. Selkäpehmusteet ovat  HR25EP-kylmävaahtoa. Metallinen laippajalka.
  • Muokattavuus auttaa unelmien nojatuolin valinnassa. Oman kodin värimaailmaan sopivan vaihtoehdon voi räätälöidä laajasta väri-, kangas- ja nahkavalikoimasta. Unicon valikoimista löytyy verhoilumateriaaleja niin luonnonkuitukankaisista, sekoite- ja tekokuitukankaisiin kuin keino- tai täysnahkaisiin vaihtoehtoihin. Lisätietoa verhoiluvaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • Takuu: Puurungolle on myönnetty 20 vuoden takuu. Jousille on myönnetty 10 vuoden takuu. Ompeleille on myönnetty 2 vuoden takuu. vuotta
  • Rungon takuu: 20 vuotta
  • Jousien takuu: 10 vuotta
  • Ompeleiden takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 120006