Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Teemat Elegia

Elegia lepotuoli

Loppuunmyyntituote

Perinteikästä suomalaista käsityötä parhaimmillaan!

Avainlippu-merkin saanut kotimainen Elegia-lepotuoli tuo tyylikästä ja ajatonta muotoilua tilaan kuin tilaan. Lepotuoli on todella ryhdikäs ja hyvä istua sekä kevyt siirreltävä. Korkeiden jalkojensa ansiosta myös siivous onnistuu helposti.

Tuolista voit räätälöidä itsellesi mieleisen sadoista eri kangasvaihtoehdoista ja se on saatavilla myös nahkaisena. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Ohessa on alkaen-hinta annetulla verhoilulla.

Käsityönä valmistettu kotimainen Jouko Haapalan Elegia-tuoteperhe on ollut tuotannossa jo kymmeniä vuosia ja on klassinen valinta esimerkiksi senioreiden muuttaessa pienempään asuntoon. Puiset käsinojat ja jalat, jotka on petsattu pähkinän väriseksi, tuovat lämpöä sisutukseen ja massiivipuiselle rungolle on myönnetty 20 vuoden runkotakuu.

Jousistona istuimissa on teräksiset nozag-jouset ja selkänojissa kumivyöt. Vaahtomuoviset istuinpehmusteet ovat räätälöitävissä ja vanu antaa tuotteelle pintapehmeyttä. Lisävarusteena on saatavana myös kosteussuojat istuimiin ja myös irtopäälliset kosteussuojalla ovat mahdollista toteuttaa.

  • Rungon takuu: Rungolla 20 vuoden runkotakuu. vuotta
  • Tuotenumero: 14200193